Cisco 640-692 Training

The 640-692 RSTECH exam is required for Cisco CCT Routing & Switching certification. This exam tests a candidate’s knowledge of the skills required to perform onsite support and maintenance of Cisco routers, switches, and operating software. The exam also tests a candidate’s ability to work effectively with the Cisco Technical Assistance Center (TAC). Candidates can prepare for this exam by taking the Supporting Cisco Routing & Switching Network Devices v1.0 online training course, available from the Cisco Learning Network Store.

1.Which router can be used for disk-in-access to the router CLI management purposes and does not usually pass normal network traffic?
A. AUX
B. Gigabit Ethernet
C. Fast Ethernet
D. Channelized serial
Answer: A

2.Which two pieces of information does the show ip interface brief command display.? (Choose two)
A. Encapsulation type
B. Interface status
C. Layer 2 address
D. Layer 3 address
E. Keep alive
Answer: B,D

3.The pins and RJ-45 are numbered from 1 through 8. With the material points of the plug facing toward you, pin 1 is the leftmost pin. Which two sets are looped on an RJ-45 T1 loopback plug? (Choose two)
A. Pins 1 and 4
B. Pins 1 and 7
C. Pins 2 and 5
D. Pins 2 and 8
E. Pins 1 and 5
F. Pins 2 and 7
Answer: A,C

4.What are two ways to open Microsoft Notepad on a Windows-based computer? (Choose two)
A. Start > Run Enter Notepad and ‘Ink OK
B. Start > Control Panel > Notepad
C. Start > All Programs > Notepad
D. Start > All Programs > Accessories > Notepad
E. Start > All Programs > Microsoft Office > Notepad
Answer: A,D

5.Which three of the following statements are true? (Choose three.)
A. Each IP address has two parts: a network ID and a host ID
B. An IP subnet equals a broadcast domain.
C. An IPv4 address contains 36 bits
D. 172.16.1.18 is a Class A address
E. A subnet address is created by borrowing bits from the original host ID
Answer: A,B,E

6.Which of the following is a DTE device?
A. router
B. CSU/DSU
C. cable modem
D. DSL modem
Answer: A

7.Which two of the following statements are true about a switch? (Choose two)
A. It is a repeater.
B. It is a data link layer device.
C. It will forward the frame out all ports when it receives a broadcast from a host.
D. It reads the destination MAC address to forward traffic out the appropriate port.
E. It acts as an amplifier.
Answer: B,D

8.Which of the following best describes the cable that is used to connect a laptop to an Ethernet port on a
Cisco router?
A. Crossover
B. Straight-through
C. Fiber
D. Rollover
Answer: A

9.Refer to the exhibit.

Which type of cable us used on the ATM card?
A. Fiber-optic BNC
B. Coaxial
C. Serial
D. Crossover
Answer: B

10.What are two features that are associated with single-mode fiber-optic cable? (Choose two.)
A. a single strand of glass fiber
B. carries higher bandwidth than multimode fiber
C. cost is less than multimode fiber
D. operates over less distance than multimode fiber
Answer: A,B